Wat onze klanten ons vertellen...

Méér energie


"Ik kom na mijn werk als kinesist thuis en heb weer zin om iets leuk met mijn kinderen te doen! Ik ben niet alleen gewicht kwijt, ook tonnen energie!" (L.M.)


"Mijn collega's op Gasthuisberg wilden weten wat ik deed, ze konden mijn tempo niet meer volgen!" (N.D.V.)


"Ik kan mijn werk als zelfstandige veel beter aan! Mijn hoofd is veel helderder en mijn geduld met klanten is gigantisch verbeterd!" (S.M.)

Gewichtscontrole


"Ondertussen ben ik 4kg en 33 cm kwijt! En voel me stukker beter in mijn vel! En vooral: ik kan nog gewoon sociaal mee doen!" (N.D.V.)


"Door jullie begeleiding blijf ik mijn gewicht kwijt! Dat is me voordien nog nooit gelukt als ik probeerde gewicht te verliezen!" (L.P.)


"Zelfs na een communiefeest bleef ik mooi op schema! Zo heerlijk dat ik nog sociaal kan meedoen!" (D.F.)


"Eindelijk kan ik mijn gewicht onder controle houden! Die 6 kledingmaten hoef ik nooit meer terug te zien! Dankjewel om me te helpen bij het aanleren van de nieuwe gewoontes. Ik geniet nog meer van eten dan vroeger!" (W.V.V.)


Verbeterde sportprestaties...


"Ik rijd weer vooraan mee met de motocross! Die jeugd laat ik allemaal achter me! Geweldig! En 's anderendaags niet stijf!" (G.L.)


"Geert, als ik je 6 maanden vroeger was tegengekomen, had ik toch nog de Olympische Spelen van 2012 mee kunnen doen, zo goed voel ik me nu." (A.V.W.)


"Ongelooflijk hoe vlot ik weer op mijn mountainbike rijd! Super adviezen." (J.D.)


"Ik realiseer me nu dat ik op een verkeerde manier sportte. Dankzij die goede begeleiding bouw ik het nu beter op. Minder training, betere resultaten!" (G.B.)


"Dankzij die voeding en je coaching ben ik eindelijk wereldkampioen Kickboxen geworden!" (S.S.)


"Had ik dit maar gehad toen in nog in 1ste klasse voetbalde! Ongelooflijk wat een verschil voor mijn knie!" (U.H.)


Algemeen welzijn...


"De specialist stelde vast dat mijn spieren weer sterker werden en adviseerde om mijn programma stipt te blijven volgen! (M.R.)


"Eindelijk kan ik weer doorslapen! Ik voelde me na een week al fitter!" (O.C.)


"Mijn spijsvertering werkt beter en ik voel me helder in mijn hoofd!" (L.W.)


"Zonder begeleiding had ik dit niet volgehouden, ik ken mezelf. Dankjewel Huguette om me niet los te laten." (A.D.)


"Ik voel me vooral een heel stuk beter in mijn vel! Dit had ik me niet kunnen voorstellen toen ik startte! Dankjewel voor de begeleiding!" (R.G.)


"Mijn hele systeem voelt soepeler aan!" (J.D.)


"Ik kan eindelijk zeggen dat ik een nu een goede slaper ben!" (A.F.)


"Misschien gek om te zeggen, maar ik kan weer normaal naar het toilet!" (A.F.)


"Mijn zin in zoet is voorbij. Ik denk niet meer de hele dag aan eten aan!" 'G.W.)


"Ik voel me nu een stuk zelfzekerder en heb weer plezier in mijn leven!" (P.F.)


Gezonde strakke huid


"Ik heb een heel gevoelige huid. Maar die bodywash is echt geweldig, zo zacht!" (M.B.)


"Ik voel me vooral een heel stuk beter in mijn vel! Van binnen én van buiten! Dit had ik me niet kunnen voorstellen toen ik startte! Dankjewel voor de begeleiding!" (R.G.)


"Mijn putjes uit mijn benen zijn helemaal verdwenen! Weer strak in mijn vel, super!" (S.V.M.)


"Mijn zelfvertrouwen is gigantisch vergroot! Als model gebruikte ik véél make-up, nu is het puur-natuur met de huidverzorging, geweldig!" (S.M.)"Over enkele maanden zijn we 50 jaar getrouwd. Ik ben zo blij dat mijn huid nu terug beter wordt! Ik ben net op tijd gestart denk ik, dankjewel!" (L.B.)


"Ik straal weer! Klaar om aan de zomer te beginnen!" (S.C.)


"Als schoonheidsspecialiste dacht ik dat ik alle merken kende. Dit is zo fijn om te gebruiken! Ik wil geen andere meer!" (C.C.)


"Ik scheer me hiermee en heb totaal geen last meer met plekken op mijn huid, zelfs niet als ik me dagelijks scheer! Mijn vrouw is er heel gelukkig mee!" (G.W.)


"Mijn huiduitslag is gigantisch verbeterd door de combinatie van de voeding voor de binnenkant en buitenkant. Ik weet dat die voeding niets geneest, maar het is fijn om mijn huid te zien opklaren, ik kijk met meer plezier in de spiegel 's morgens!" (J.M.)


"Die drinkbare collageen is echt de max! Heel lekker om te drinken en ik zie echt wel het verschil!" (G.H.)


"Eindelijk iets dat snel helpt bij een wespensteek! Ik heb het zelfs gebruikt voor mijn aften en een brandwonde. Echt bijzonder dat het zo koelt en herstelt!" (M.P.)